Vegeboomi jäätelöaltaaseen

By 27.1.2017 Ajankohtaista

Hyvän omantunnon herkut kiinnostavat suomalaisia. Kasvis- ja vegaanitrendi laajenee nyt myös jäätelöaltaisiin, kun osaamisensa yhdistäneet kasvistalo Apetit ja jäätelöiden taitaja Froneri Finland tuovat markkinoille täysin uudenlaisen vaihtoehdon jäätelölle: Apetit Vegepops -puikon. Apetit Vegepops -kasvis-hedelmäjäissä maukkaat ja värikkäät juurekset, hedelmät ja marjat sulautuvat herkulliseksi kokonaisuudeksi, joka jäädytetään puikon muotoon – ilman lisättyä sokeria tai väriaineita.

Apetit Vegepops -kasvis-hedelmäjäissä maukkaat ja värikkäät juurekset, hedelmät ja marjat sulautuvat herkulliseksi kokonaisuudeksi, joka jäädytetään puikon muotoon – ilman lisättyä sokeria tai väriaineita.

Apetit Vegepops -kasvis-hedelmäjäissä maukkaat ja värikkäät juurekset, hedelmät ja marjat sulautuvat herkulliseksi kokonaisuudeksi, joka jäädytetään puikon muotoon – ilman lisättyä sokeria tai väriaineita.

Uudenlainen vegejää on hauska ja herkullinen tapa popsia osa päivän kasvisannoksista. Turengin jäätelötehtaalla valmistettu Apetit Vegepops sopii moneen ruokavalioon, sillä se on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen, ja se sisältää kotimaisia, vastuuviljeltyjä juureksia.

– Moni on entistä tietoisempi siitä, mitä omaan tai lastensa suuhun laittaa. Kasvis- ja vegaaniruokavaliot ovat yleistyneet, ja moni sekasyöjäkin haluaa painottaa arjessaan kasvikunnan tuotteita. Me Apetitilla etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuoda kotimaisia Apetit-vastuuviljeltyjä kasviksia kuluttajien ulottuville. Saimme idean kasvisten raikkaiden makujen ja hyvien ominaisuuksien tuomiseen jäätelöaltaaseen. Tätä ajatusta lähdimme Froneri Finlandin kanssa yhdessä kehittelemään, kertoo Apetitin markkinointijohtaja Miika Helenius.

Yhteistyön tuloksena syntyi jäätelövuoden innovatiivisin uutuus Apetit Vegepops: viileä herkku, joka sisältää 41 prosenttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Kolmessa erilaisessa Apetit Vegepops -puikossa maistuvat mielenkiintoiset makuparit porkkana ja mango, punajuuri ja mansikka sekä keltainen porkkana ja ananas. Terveellisempi herkku sopii niin lapsille kuin aikuisille välipalana, jälkiruokana, pikku herkkuna kauppareissun jälkeen tai kuuman päivän viilennyksenä.

– Jäätelö on yksi suomalaisten suosikkiherkuista kesät talvet, ja pohjoisessa valossamme kasvaneet juurekset ovat erinomaisen maukkaita ja puhtaita. Onkin täysin luonnollista pakata nämä samaan kääreeseen, Froneri Finlandin markkinointijohtaja Anita Storgård sanoo.

Apetit Vegepops tuo kasvimaan kauppojen jäätelöaltaisiin helmikuun lopusta lähtien.

Froneri Finland Oy on uusi jäätelö- ja pakasteruokayritys, Fronerin Suomen tytäryhtiö. Yritys on Suomen johtava jäätelöyritys ja valmistaa suomalaista jäätelöä, suomalaisesta maidosta ja kermasta Turengin tehtaalla. Tehtaalla on 150 työntekijää.