Tokmanni alensi myös elintarvikkeiden hintoja

By 5.3.2017 Ajankohtaista

Tokmanni on jälleen alentanut yli 200 tuotteensa hintaa. Viimeisimmät hinnanalennukset kuuluvat helmikuussa julkaistun yli 600 tuotetta sisältävän hinnanalennustempauksen toiseen alennuserään. Ensimmäisessä erässä 6. helmikuuta Tokmanni alensi niin ikään yli 200 tuotetta.

Toimitusjohtaja Heikki Väänänen.

Toimitusjohtaja Heikki Väänänen.

Toisessa erässä alennetut tuotteet ovat ensimmäisen erän tavoin sekä kaupan omien merkkien että tunnettujen kansainvälisten merkkien tuotteita. Tokmannin asiakkaat tunnistavat alennetut tuotteet helposti esimerkiksi myymälöissä, sillä tuotteiden yhteyteen on kiinnitetty alennuksesta kertovia Ennen halpa, nyt halvempi -merkintöjä. Alennettuja tuotteita nostetaan esille myös muissa Tokmannin markkinointivälineissä.

– Hinnanalennustemme toisessa erässä alensimme paljon esimerkiksi elintarvikkeita ja kodin arjessa tarvittavia välttämättömyyksiä, kuten ruoanlaittovälineitä ja siivoustuotteita. Alentamalla hintojamme haluamme vastata entistäkin paremmin maailmalla yleistyneen smart shopping -trendin voimistumiseen. Samalla näyttää, että ostamalla tuotteita fiksusti itse ilman turhia välikäsiä ja hoitamalla oman jakelutiemme kautta tuotteet suoraan kauppoihin, myös asiakkaamme voivat ostaa laatua fiksusti, Tokmannin toimitusjohtaja Heikki Väänänen kertoo.