Stenvalleille Elämäntyöpalkinto

By 9.11.2017 Ajankohtaista

Uudenmaan Yrittäjät myönsi kuljetusyrittäjä Raimo ja Kirsti Stenvallille Elämäntyöpalkinnon, joka on kunnioituksenosoitus pitkästä yrittäjyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Raimo Stenvallin haastattelu on Hyvää Pataa -lehden numerossa 2/2017.

Autoilija Raimo Stenvall perusti yhden auton yrityksen vaimonsa Kirstin kanssa vuonna 1959. Ensimmäinen auto oli Morris ja työmaa Munkkiniemen hätäaputyömaa. Viidenkymmenen vuoden aikana Stenvallin pariskunta kasvatti yrityksen, perheen ja jatkajat yritykselleen.

Nyt 80 vuotta täyttävä Raimo Stenvall on viimeiset kymmenen vuotta jatkanut aktiivista toimintaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Virtaa riittää edelleen myös vanhoille autoille, politiikalle ja liikunnalle. Myös Kirsti Stenvall jatkaa yrityksessä päivittäistä työntekoa. Kuljetus R. Stenvall Oy on edelleen kuljetusalan perheyritys, jonka toimivassa johdossa jatkavat perheen tyttäret.

Hyvää Pataa -lehti julkaisi Raimo Stenvallista haastattelun ”Kaikkea se Raimo puhelee…” -otsakkeella mukaillen yrityksen ”Kaikkea se Raimo kuljettaa…” -slogania.  Artikkelissa kerrotaan Raimo nopeudesta ja kestävyydestä niin juoksuradalla kuin yritystoiminnassa. Hän paaluttaa kuljetusyrittäjän haasteita ja ottaa kantaa liikennepolitiikkaan mm. piirtureihin ja kabotaasiin.

Voit lukea artikkelin ostamalla näköislehden tästä.