Ruohonjuuri kasvaa vauhdilla

By 4.11.2016 Ajankohtaista

Ruohonjuuri kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Ruohonjuuri avaa Espoossa toisen myymälän asiakkaiden toistuvien toiveiden pohjalta. Uusi Ruohonjuuri-myymälä avataan 4.11 Sellon kauppakeskuksen kupeeseen Ratsutorille. Myymälä on jo toinen tänä syksynä Espoossa avattava myymälä. Ruohonjuuri on kasvanut viime vuosina vahvasti, uusia myymälöitä on perustettu ja liikevaihto on kasvanut vuosittain 20-30 prosenttia.

– Vaikka Selloon avattava Ruohonjuuri sijaitseekin kauppakeskuksen vieressä, se toimii kuin kivijalkamyymälä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pihatapahtumien järjestämisen, toimitusjohtaja Arto Ranta-aho suunnittelee.

– Ensimmäinen Espoon myymälämme avattiin elokuussa Ison Omenan kauppakeskuksessa. On mahtavaa päästä avaamaan jo toinen myymälä Espooseen, Ranta-aho iloitsee.

Digitalisaation pyörteissä ihmiset tarvitsevat yhteisöllisiä kohtaamispaikkoja. Ruohonjuuren myymälät ovat juuri niitä. Ruohonjuuren toimintaan kuuluvat siksi olennaisena osana kaikenkirjavat teemapäivät, tempaukset ja toisinaan hassuttelevatkin tapahtumat.

– Meillä Ruohonjuuressa tehtävänämme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin, Arto Ranta-aho toteaa.

– Meille asiakkaat ovat ihmisiä – eivät pelkkiä asiakkaita. Haluamme satsata siihen, että käynti Ruohonjuuressa olisi mukava wow-kokemus. Erityisesti kohtaamiset ja niissä positiiviset kokemukset ovat tärkeitä. Haluamme panostaa suurella sydämellä hyvään asiakaspalveluun ja se onkin yksi niistä syistä, miksi työllistämme runsaasti.

– Meille on myös tärkeä pitää hyvää huolta henkilökunnasta, Ranta-aho kertoo Ruohonjuuren toimintafilosofiasta.

Toimitusjohtaja Arto Ranta-aho sanoo Ruohonjuuren arvojen pysyneen samoina sen perustamisesta lähtien.

Toimitusjohtaja Arto Ranta-aho sanoo Ruohonjuuren arvojen pysyneen samoina sen perustamisesta lähtien.

Asiakkaiden taholta toiveita uudesta myymälästä on ollut nimenomaan Leppävaaran Selloon. Nyt asiakkaiden toiveet saadaan viimein toteutetuiksi.

– Sello sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se on kauppakeskuksena kirjastoineen ja elokuvateattereineen varsin yhteisöllinen ja ympäristövastuuseen panostava ja on kaupunginosana kasvava, Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kertoo.

Lue artikkeli Ruohonjuuresta tästä.