Raisio palauttaa valmistusta Virosta Suomeen

By 26.4.2017 Ajankohtaista

Elovena Välipalarahkat saavat kylkeensä Joutsenlipun, kun Raisio siirtää niiden valmistuksen Suomeen. Samalla rahkat muuttuvat laktoosittomiksi. Suomessa ja suomalaisesta maidosta valmistetut rahkat saapuvat kauppoihin jo tällä viikolla.

Välipalarahkat saavat kylkeensä joutsenlipun.

Välipalarahkat saavat kylkeensä joutsenlipun.

Pohjalainen Maitokolmio on laktoosittomien Elovena Välipalarahkojen uusi valmistaja.

– Jo alusta alkaen tavoitteemme oli löytää rahkoille suomalaisvalmistaja. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme yhteistyön Maitokolmion kanssa nyt käyntiin. Samalla pystymme vastaamaan kuluttajien toiveeseen saada Elovena Välipalarahkaa laktoosittomana, Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen kertoo.

Rahkan kansipakkauksessa on pääainesosana kotimaista superviljaa, kauraa, sekä täydelliseksi mukaan otettavaksi välipalaksi tuotteen tekevä lusikka. Elovena-rahkoille on myönnetty Sydänmerkki, mikä kertoo myös niiden sokeripitoisuuden olevan sopivalla tasolla.

– Kotimaisuus on Elovena-tuotteiden ytimessä. Lisäksi suomalaiset liittävät Elovenaan aitouden, luotettavuuden ja terveellisyyden. Vuosikymmenien saatossa Elovena on kasvanut yhdeksi tunnetuimmista kansallisista ikoneistamme, Kukkurainen toteaa.

Elovena-portfolioon kuuluu kaikkiaan yli 60 tuotetta. Tänä vuonna 92-vuotta täyttävä Elovena uudistuu, kun tuotteiden ilme muuttuu sekä väritykseltään että kuvitukseltaan. Uudistettu Elovena kunnioittaa klassisella ja pelkistetyllä ilmeellään tuotteen pitkää historiaa sekä viestii luonnollista terveyttä, puhtautta ja herkullista makua.