• Kalatalo syntyi uudelleen, kansikuvassa savustusmestari Baudin Nakaev
    Toimitusjohtaja Janne Rantanen luotsaa roskakalojen jalostusta ja tuoremädin vientiä.
  • Kalakauppa vailla vertaa
    Kala-Kalle Huttunen tuli Tukkutorille.
  • Mustapekka hoitaa brändiään
    Kauppias Jouni Ekholm luo edelläkävijänä trendejä.
  • Restamax kasvaa kohisten
    Toimitusjohtaja Juha Helminen tähtää ulkomaille.
  • Arktisuudesta elintarvikeviennin vahvuus
    Esa Wrangin poppoo tehnyt yli 100 promootiota.
  • Vuoden Luomuyritykseksi Vertin tila
    Monialayrittäjyyttä mansikasta Hereford-härkiin.
  • Maakuntaruokia nykyaikaistettuna
    Modernia maakuntaruokaa -ruokakirja tehtiin nykyajan raaka-aineilla
  • Pääkirjoituksessa Jouko Tikkanen ruotii, suoko Ahti antejaan?