• Timo Pitkäranta johtaa Herkkukauppaa Tampereen Sokoksella.
    Tulevatko Stockmann Herkut osuuskaupalle?
  • Tuorepuuro Lidlin vientikisan voittoon, perustelijoina Timo Hansio, Juha Marttila ja Pia Pohja.
    Helsingin Mylly saa vientihenkilön palkan vuodeksi, Nilas Kumlin odottaa vientiin vauhtia.
  • Jouni Toivasen ym:n Egg luo uutta Suomi-ruokaa
    Satokausimies Samuli Karjula meni ravintolabisnekseen.
  • Luomu kulkee kohti valtavirtaa USA:ssa, kertoi Monique Marez Luomuelintarvikepäivillä.
    Pirkka puree luomuna K-kaupoissa, iloitsi Ari Akseli
  • Kotimaisuusmerkit nousivat brändilistalla,
    Fazerin Sininen pysyy kärjessä.
  • Freshin lupaus on purrut, toteaa Sami Haapasalmi.
    Helppoutta ja hyvinvointia valmissalaateilla.
  • Pientyrityksillä Suomi-viikko Pariisissa
    Ranskalaiskokkeja kiehtovat arktiset tuotteet.