- Kansikuvassa Juhani Kotilainen Helsingin Kukkatoimitus Oy:stä:
”Sesonkituotteet massaan, laatua lisää ja hymyilevää palvelua” - Ruoka kohtasi designin
Supper Fest oli osa Helsinki Design Week -tapahtumaa, ideoijina Matti Jämsén ja Pekka Paikkari. - Qua vadis, kauppa?
Kauppa2017 tapahtumassa luodattiin tulevaa. Mukana mm. Olli Rehn, Taavi Heikkilä, Timo Hansio, Heikki Väänänen. - Golli-palvelun avulla lisää tehokkuutta
Pientuottajakin pääsee suurten toimittajaksi. - ”Luomulla pitää tehdä fyrkkaa”, toteaa Peter Westerholm Pajuniemi Oy:stä
Luomun suurin este on ollut luomuala itse, kritisoi Marko Kulmala Insano Oy:stä. - MTK avasi pop-up -myymälän, avauksessa puheenjohtaja Juha Marttila ja maaseutuyrittäjä Maria Tigestedt.
Ruokaasuomesta.fi -verkkokauppa vetää, kertoi ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi. - Munaxista on moneksi, haastattelussa Janne Torikka.
Uutuustuotteita putkahtelee Laitilan Kanatarhasta. - Sesonkituotteet massaan, laatua ja hymyä lisää.
Näin neuvoo ”Kukka-Jussi” 50 vuoden myyntikokemuksella. - Villiruoka kiinnostaa, lähettiläänä Sami Tallberg ja eräisäntä Markus Maulavirta.
