• Kansikuvassa Juhani Kotilainen Helsingin Kukkatoimitus Oy:stä:
    ”Sesonkituotteet massaan, laatua lisää ja hymyilevää palvelua”
  • Ruoka kohtasi designin
    Supper Fest oli osa Helsinki Design Week -tapahtumaa, ideoijina Matti Jämsén ja Pekka Paikkari.
  • Qua vadis, kauppa?
    Kauppa2017 tapahtumassa luodattiin tulevaa. Mukana mm. Olli Rehn, Taavi Heikkilä, Timo Hansio, Heikki Väänänen.
  • Golli-palvelun avulla lisää tehokkuutta
    Pientuottajakin pääsee suurten toimittajaksi.
  • ”Luomulla pitää tehdä fyrkkaa”, toteaa Peter Westerholm Pajuniemi Oy:stä
    Luomun suurin este on ollut luomuala itse, kritisoi Marko Kulmala Insano Oy:stä.
  • MTK avasi pop-up -myymälän, avauksessa puheenjohtaja Juha Marttila ja maaseutuyrittäjä Maria Tigestedt.
    Ruokaasuomesta.fi -verkkokauppa vetää, kertoi ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi.
  • Munaxista on moneksi, haastattelussa Janne Torikka.
    Uutuustuotteita putkahtelee Laitilan Kanatarhasta.
  • Sesonkituotteet massaan, laatua ja hymyä lisää.
    Näin neuvoo ”Kukka-Jussi” 50 vuoden myyntikokemuksella.
  • Villiruoka kiinnostaa, lähettiläänä Sami Tallberg ja eräisäntä Markus Maulavirta.