- Maailman parasta giniä Ilomantsista, kansikuvassa tislaamomestari Asko Ryynänen pokaalin kanssa.
- Punkaharjun sielukas Saimi, Saimi Hoyer emännöimä Suomen vanhin hotelli tarjoaa gastronomisia elämyksiä.
- Vanhan myllyn tarina elää, Rapion myllyn yrittäjät Pia ja Lasse Härkönen jauhavat myllytuotteita kaupan hyllyyn.
- Kuusamon juusto taisteli jatkoon, johdon viestikapula vaihtuu: Jarmo Oksman Satamaidosta jatkaa, Jyrki Vaittinen veti 2 vuotta.
- S-kaupat avaavat kiihdytyskaistan pientuottajille, kertoo kenttäjohtaja Arttu Laine.
- Reinin liha ja Kalatukku Eriksson menivät Keskolle
- Kuopiolainen Trube luottaa laatuun, Sami Kemiläinen luotsaa 105-vuotiaista leipomoa, pitkot ovat kautta valtakunnan kaupoissa.
- ”Järeitä toimia maatalouden pelastamiseksi”, MTK:n Juha Marttila haastaa kauppaa mukaan.
- Pääkirjoituksessa Jouko Tikkanen katsoo, että elintarvikeketjun pohja pettää.
