• Maailman parasta giniä Ilomantsista, kansikuvassa tislaamomestari Asko Ryynänen pokaalin kanssa.
  • Punkaharjun sielukas Saimi, Saimi Hoyer emännöimä Suomen vanhin hotelli tarjoaa gastronomisia elämyksiä.
  • Vanhan myllyn tarina elää, Rapion myllyn yrittäjät Pia ja Lasse Härkönen jauhavat myllytuotteita kaupan hyllyyn.
  • Kuusamon juusto taisteli jatkoon, johdon viestikapula vaihtuu: Jarmo Oksman Satamaidosta jatkaa, Jyrki Vaittinen veti 2 vuotta.
  • S-kaupat avaavat kiihdytyskaistan pientuottajille, kertoo kenttäjohtaja Arttu Laine.
  • Reinin liha ja Kalatukku Eriksson menivät Keskolle
  • Kuopiolainen Trube luottaa laatuun, Sami Kemiläinen luotsaa 105-vuotiaista leipomoa, pitkot ovat kautta valtakunnan kaupoissa.
  • ”Järeitä toimia maatalouden pelastamiseksi”, MTK:n Juha Marttila haastaa kauppaa mukaan.
  • Pääkirjoituksessa Jouko Tikkanen katsoo, että elintarvikeketjun pohja pettää.