• Kansikuvajuttu: Pienjuustolasta aitoa cheddaria
    Jukolan Juusto Oy ohitti kuolemanlaakson, haastattelussa Markku Liias.
  • Smaku esittelee Porvoon parhaat maut
    Porvoossa maistuvat muutkin kuin etanat.
  • Hyönteisbisnestä valmistellaan
    Myynti elintarvikkeeksi odottaa vielä lupaa, haastattelussa Sami Lähde ja Panu Ollikkala.
  • Jethro: ”Nyt ei lähde halvalla”
    Jethro Rostedtin myyntikoulutus on supersuosittu.
  • Wanhat Wehkeet vetävät väkeä
    Monialainen matkailukeskus on toimiva ratkaisu, kertoo yrittäjäpariskunta Jari Lasonen ja Merja Välilehto.
  • Lähiruoalle uusia nettikanavia
    MTK on mukana ruokaasuomesta.fi -palvelussa.
  • Pirjo Koppi kukkalähettiläänä
    Floristimestari ihastui Nousevan Auringon maahan.
  • Neste K-asemat haastamaan ABC-ketjua, haastattelussa johtaja Jorma Rauhala.