- Kansikuvajuttu: Pienjuustolasta aitoa cheddaria
Jukolan Juusto Oy ohitti kuolemanlaakson, haastattelussa Markku Liias. - Smaku esittelee Porvoon parhaat maut
Porvoossa maistuvat muutkin kuin etanat. - Hyönteisbisnestä valmistellaan
Myynti elintarvikkeeksi odottaa vielä lupaa, haastattelussa Sami Lähde ja Panu Ollikkala. - Jethro: ”Nyt ei lähde halvalla”
Jethro Rostedtin myyntikoulutus on supersuosittu. - Wanhat Wehkeet vetävät väkeä
Monialainen matkailukeskus on toimiva ratkaisu, kertoo yrittäjäpariskunta Jari Lasonen ja Merja Välilehto. - Lähiruoalle uusia nettikanavia
MTK on mukana ruokaasuomesta.fi -palvelussa. - Pirjo Koppi kukkalähettiläänä
Floristimestari ihastui Nousevan Auringon maahan. - Neste K-asemat haastamaan ABC-ketjua, haastattelussa johtaja Jorma Rauhala.
