• Goodion menestys ei tullut helpolla
    Jukka Peltola aikoi jo luovuttaa, sitten kaikki kääntyi.
  • Pesolan Pihviliha on aito lähituote
    Oman kehuminen ”iletti” alkuun Antti Niskasta.
  • Tomaattitarhuri ryhtyi kotisirkkojen kasvattajaksi
    Ilkka Tarvainen kehittelee tehokkaita tuotantotapoja.
  • Kokit kokoontuivat teemana kestävä kehitys
    Askin Filip Langhoff isännöi Chefs Dinneri- tapahtumaa.
  • Anne Mattilan taidekahvila laajenee
    Viime kesänä jo 30 000 vierasta Karvialla.
  • Vegepops on Vuoden 2018 Elintarvike
    Tuoteinnovaatio syntyi kasvisjalostajan ja jäätelötehtaan yhteistyönä.
  • Pääkirjoituksessa  Jouko Tikkanen kirjoittaa kolmesta yrittäjästä