• Petri Laukontaus räätälöi nyt jäätelöä, Suomen Jäätelö Oy käyttää alkuperäiskarjan maitoa.
  • N’avetasta löytyy henki, Johanna Petsola-Helin perustaa myös ravintolan
  • K-supermarkettien uusi ilme avautui Vantaan Martinlaaksossa, kauppias Ilkka Rantala jakoi ruusuja asiakkaille.
  • Ministeri Jari Leppä vaatii tasapainoa elintarvikeketjuun, sillä alkutuottajat ovat ahdingossa.
  • Yrjö Wigren täyttää 100 vuotta, toimitusjohtaja Keijo Vataja esittelee alkuperäiskarjasta tehtyä juhlametvurstia.
  • Kiinasta markkinoita myös pientuottajille, Matti Leirimaa hyödyntää Kiina-vuosien bisneskokemuksen vientiin.
  • Ilkka Mäkelä hakee ehdotuksia elintarvikeketjun toimivuuteen.