- Käsityöoluista haetaan makuja
Kansikuvan Jussi Tamminen on makujohtaja. - Euroopan paras ruokakauppaa
KCM Järvenpään Markku Hautala haastaa - Alex Niemisestä tuli myös ravintoloitsija
YES YES YES on supersuosittu ja OH LA LAA avautuu Stockmannille. - Kallionporauksesta kalabisnekseen
Vesa Lappi aloitti toisen yrittäjäuran harrastuksestaan. - Valtuutettu katsastamaan ruokaketjun toimivuutta
Minna-Mari Kailan johtama työryhmä valmisteli elintarvikemarkkinalakia. - S-ryhmällä oli hyvä vuosi
Myynti kasvoi ja tulos parantui. - Juustokansi voitti kansikisan; Markku Liias Jukolan Juusto Oy:stä kantaa cheddar juustoa olkapäällään.
Hyvää Pataa ja Tukkutori -lehdistä on 78 numeroa näköispainoksina. - Pääkirjoituksessa Jouko Tikkanen kysyy, makua vai mättöä?
