• Käsityöoluista haetaan makuja
    Kansikuvan Jussi Tamminen on makujohtaja.
  • Euroopan paras ruokakauppaa
    KCM Järvenpään Markku Hautala haastaa
  • Alex Niemisestä tuli myös ravintoloitsija
    YES YES YES on supersuosittu ja OH LA LAA avautuu Stockmannille.
  • Kallionporauksesta kalabisnekseen
    Vesa Lappi aloitti toisen yrittäjäuran harrastuksestaan.
  • Valtuutettu katsastamaan ruokaketjun toimivuutta
    Minna-Mari Kailan johtama työryhmä valmisteli elintarvikemarkkinalakia.
  • S-ryhmällä oli hyvä vuosi
    Myynti kasvoi ja tulos parantui.
  • Juustokansi voitti kansikisan; Markku Liias Jukolan Juusto Oy:stä kantaa cheddar juustoa olkapäällään.
    Hyvää Pataa ja Tukkutori -lehdistä on 78 numeroa näköispainoksina.
  • Pääkirjoituksessa  Jouko Tikkanen kysyy, makua vai mättöä?