Hakaniemen kauppahalliin haetaan nyt pop-up-kauppiaita

By 17.1.2017 Ajankohtaista

Hakaniemen kauppahallissa on nyt oivallinen mahdollisuus avata oma pieni puoti ilman suuria investointeja. Haaveiletko omasta myymälästä tai haluatko kenties kokeilla tuotteesi kiinnostavuutta näkyvällä paikalla? Liity Hakaniemen hallin kauppiaiden mukavaan joukkoon ja kokeile hallikauppiaan elämää pop-up-myyntitiloissa.

Kauppahallin ensimmäisen kerroksen myyntipaikkoja vuokrataan elintarvikkeiden myyntiä varten ja toisen kerroksen myyntipaikat on varattu ensisijaisesti tekstiilien, lahjatavaran ja käsitöiden myyntiin. Pop-up-myyntipaikkojen vuokra on hallin alakerrassa 220 euroa (+ alv 24 %) ja toisessa kerroksessa 150 euroa (+ alv 24 %) kuukaudessa per myyntipaikka. Myyntipaikkoja vuokrataan yleensä aina vähintään kaksi paikkaa yrittäjää kohden. Voit toimia myös yhdessä ystävän kanssa samoissa tiloissa, mutta vuokraus tehdään aina yhden toimijan nimissä.

Yhden myyntipaikan koko on noin 5 – 6 m², ja myyntipaikkoja on mahdollista vuokrata yhdelle toimijalle useampia. Pop-up-tilat vuokrataan kolmen kuukauden irtisanomisajoin Hakaniemen kauppahallin peruskorjauksen alkuun saakka.

Hakuaika päättyy 31. tammikuuta 2017 klo 16.

Myyntipaikkaa voi hakea vapaamuotoisesti lähettämällä lyhyen kuvauksen yritystoiminnasta sekä yrityksen tiedot (yrityksen nimi, yhteyshenkilö ja Y-tunnus) Helsingin Tukkutorille sähköpostitse osoitteeseen tukkutori@hel.fi otsikolla ’Hakaniemen kauppahallin myyntipaikka 2017’.

Hakaniemen kauppahalliin haetaan nykyistä tarjontaa täydentävää toimintaa, ja toimijan valinnasta päättää Helsingin Tukkutorin halli- ja toriyksikkö.

Näyttöajat ovat 19.1. kello 9-10.30 ja 13.30-15.00 ja 24.1. klo 8.00 – 11.00

Lisätietoja Hakaniemen kauppahallin pop-up-myyntipaikoista antaa:
Reijo Töyräs, vuokraneuvottelija: reijo.toyras@hel.fi tai puh. 09 310 32424
Merja Sorakari, vs. asiakaspäällikkö: merja.sorakari@hel.fi tai puh. 09 310 23569