Kalatalo syntyi uudelleen

By | Julkaistut artikkelit

Helsingin Kalatalo Oy tulee uusien trendituotteiden kanssa markkinoille. Yhtiö toimii Keravan modernissa Kalatalossa, joka oli liian kallis aiemmille yrityksille. Oheinen artikkeli on julkaistu Hyvää Pataa -lehden numerossa 6/2017. Kalafirmat siirtyivät…

Read More

Kalapaikka vailla vertaa

By | Ajankohtaista, Julkaistut artikkelit

Helsingin Teurastamon portille keväällä tullut kalamyymälä ja -ravintola on ihastuttanut runsaalla valikoimallaan ja tuoreudellaan kaupunkilaisia. Tukkutorin kalakaupasta saa myös lounasruokaa ja alkuvuodesta kalakauppa avaa iltaravintolan. Artikkeli on julkaistu Hyvää Pataa…

Read More

Enni Rukajärvestä Kaslinkin lähettiläs

By | Ajankohtaista, Julkaistut artikkelit

Lumilautailun slopestylen maailmanmestari ja olympiamitalisti Enni Rukajärvi ja kouvolalainen elintarvikealan perheyritys Kaslink ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Rukajärvestä tulee uuden kotimaisen Aito-kauratuoteperheen brändilähettiläs. Urheilumenestyksen lisäksi terveellisten ja ympäristöystävällisten valintojen puolestapuhujana…

Read More

Apetit pyrkii kasvisykköseksi

By | Julkaistut artikkelit

Apetit Oyj on uudistanut strategiaansa. Pörssiyhtiön liiketoiminnan segmentit ovat kasvispohjaiset ruokaratkaisut, viljakauppa, öljykasvituotteet ja kalajalosteet. Liikevaihto on viime vuodet pyörinyt 380 miljoonan vaiheilla, mutta nyt haetaan rivakkaa kasvua helppokäyttöisistä kasvisratkaisuista….

Read More