Anu Syväluoma-Kettunen kahden K-Marketin kauppiaaksi Espoossa

By 9.6.2017 Ajankohtaista

Latokasken ja Nöykkiön K-Marketien kauppiaana aloittaa Anu Syväluoma-Kettunen (44). Siwasta ja Valintatalosta K-Marketeiksi muutetut kaupat kehittyvät jatkossa entistä tuoreemmiksi ja ruokaisammiksi lähikaupoiksi.

Alkuvaiheessa uusi kauppias aikoo panostaa valikoimiin ja varsinkin tuoreosastoihin, joita muovataan asiakkaiden toiveita paremmin vastaaviksi.

– Kun lähikaupasta löytyy asiakkaiden toiveita vastaava valikoima ja palvelut, kauppa auttaa pitämään yllä alueen elinvoimaisuutta. Molemmat kaupat tunnetaan myös hyvästä asiakaspalvelustaan, ja sillä tiellä jatketaan, Anu Syväluoma-Kettunen sanoo.

Ennen kauppiasuralle astumista Anu on tehnyt pitkän uran henkilöstöpalvelualalla franchising-yrittäjänä sekä asiantuntija- ja johtotehtävissä palvelualalla. Kauppiasharjoittelun Anu suoritti K-Supermarket Lempolassa Lohjalla.

– Kauppiaan työssä yhdistyvät intohimon kohteeni: hyvä johtajuus, asiakaskokemuksen johtaminen sekä hyvä ruoka. Minulle on tärkeää kehittyä jatkuvasti itse ja kehittää samalla kaupan toimintaa. Tässä työssä uutta opittavaa riittää varmasti vuosienkin jälkeen, Anu sanoo.

Anun perheeseen kuuluu mies ja kolme lasta, joista kaksi on jo aikuisia. Vapaa-ajalla perhe rentoutuu liikunnallisten harrastusten ja uusien ruokareseptien parissa. Myös matkustaminen on lähellä Anun sydäntä.

K-Marketien työllistämät 13 kaupan osaajaa siirtyvät Anun palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Anu Syväluoma-Kettusen K-Marketit Espoossa: 19.6.2017 alkaen: K-Market Latokaski (os. Kaskipiha 1) ja     8/2017 alkaen: K-Market Nöykkiö (os. Oxfotintie 1)