Sirkkaleivät leviävät

By | Ajankohtaista | No Comments

Fazer toi maailman ensimmäisenä hyönteisleivän ruokakauppoihin marraskuun 24. päivänä. Nyt niitä leivotaan jo 17 Fazer myymäläleipomossa. Pääkaupunkiseudun lisäksi sirkkaleivän valmistus laajeni Lahteen ja Tampereelle. Hyönteisruoka on merkittävä globaali ilmiö, joka…

Read More

Stenvalleille Elämäntyöpalkinto

By | Ajankohtaista | No Comments

Uudenmaan Yrittäjät myönsi kuljetusyrittäjä Raimo ja Kirsti Stenvallille Elämäntyöpalkinnon, joka on kunnioituksenosoitus pitkästä yrittäjyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä. Autoilija Raimo Stenvall perusti yhden auton yrityksen vaimonsa Kirstin kanssa vuonna 1959. Ensimmäinen…

Read More

Pääkirjoitus: Balanssi puuttuu

By | Ajankohtaista | No Comments

Hyvää Pataa -lehden (nro 3/2017)pääkirjoituksessa käsiteltiin elintarvikeketjun epätasapainoa seuraavasti: Elintarvikeketjun epätasapaino on tunnettu ongelma meillä ja muualla. Alkutuottajat ovat ahtaalla etenkin silloin, kun tarjontaa on enemmän kuin tarvetta. Näinhän on…

Read More

Kultasuklaa uusille yrittäjille

By | Ajankohtaista | No Comments

Suomessa käsintehtyä suklaata valmistava hämeenlinnalainen perheyritys Kultasuklaa Oy on saanut uudet omistajat 22.05.2017 solmitussa yrityskaupassa. Uusina suklaayrittäjinä ja yhtiön osakkaina aloittavat yksityishenkilöt Juri Kaskela ja Juha-Pekka Kärkkäinen. Iittalan Lasimäellä sijaitseva…

Read More