Ägräs Gin voitti pronssia

By 27.3.2017 Ajankohtaista

Fiskarsissa majaansa pitävä Ägräs Distillery on voittanut Ägräs Ginillä pronssia International Spirits Challenge -kilpailussa gin-kategoriassa, luokassa: high premium gin. Mitali on suuri kunnianosoitus, joka alleviivaa tuottajan omistautuneisuutta laatuun ja innovaatioon. Vuosittainen International Spirits Challenge on arvovaltainen, kunnioitettu ja maailmanlaajuisesti tunnustettu alkoholialan kilpailu. Kilpailuun osallistuu vuodesta toiseen yli 1300 tuotetta yli 70 eri maasta.

Hyvää Pataa lehden (nro 1/2017) kannessa on Tomi Purhonen Ägräksen viskitynnyrin kera.

Hyvää Pataa lehden (nro 1/2017) kannessa on Tomi Purhonen Ägräksen viskitynnyrin kera.

– Julkaisimme Ägräs Ginin Suomen markkinoille joulukuun lopulla ja meidät huomioidaan jo nyt. Hyvältä tuntuu! Olemme keskittyneet makuun ja laatuun alusta lähtien ja tämä voitto todistaa, että olemme oikeilla jäljillä, sanoo Ägräs Distilleryn tislaajamestari Tomi Purhonen.
Ägräs jatkaa tislausta ja tuotteidensa hiomista jatkossakin.
– Tietenkin jatkamme työtämme, tuote ei voi koskaan olla täysin valmis. Mitali on suuri kunnianosoitus, mutta teemme työtämme koska haluamme tarjota niin hyviä tuotteita kuin mahdollista, toimitusjohtaja Susanna Kankare jatkaa.
– Huippulaatu on meille kunnia-asia, josta ei tingitä. Tämän takia olemme keskittyneet alkuun kotimaan markkinoille, jotta pystymme takaamaan niin tasalaadun kuin kestävän kehityksen. Toivotaan tietenkin, että mitali tuo meille lisää näkyvyyttä niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Pääasia että asiakkaamme tykkäävät!
Ägräs Gin on viljapohjainen tislattu gini. Sen päämausteina ovat Suomessa viljelty katajan- marja, väinönputki ja puna-apila. Tuoksu on sitruksinen, jossa mukana katajanmarjaa, ja korianteria. Maku on hienostunut ja siinä on kotimaista katajanmarjaa, sitrusta, väinönputkea ja puna-apilaa.